Reseteaza parola

Rezultatele căutării

Termeni și Condiții

Termenii de utilizare și toate informațiile la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul prezent.

Prin utilizarea website-ului prezent, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 01.10.2023. Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Este recomandat să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunililor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul prezent.

  1. Detalii despre noi (a) Website-ul cejconstanta.ro intră în responsabilitatea: CAMERA EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CONSTANȚA, CIF: 14032932, Sediu: Constanța, Str. Grivișei nr. 18, Județul Constanța.

  2. Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul prezent folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet. Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul prezent de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul prezent de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul prezent și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.

  3. Ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@cejconstanta.ro